Längtan till hösten | Emma Burgos

Emma Burgos

Annons

Längtan till hösten

Fick nyligen veta att jag blivit antagen till skolan jag sökt så i höst blir det back 2 school. Det kommer bli grymt kul och utbildningen är något som passar mig perfekt. Det är inom media och foto/film. Jag ser verkligen fram emot hösten nu.

Idag har jag, Peter och Luna åkt runt till olika cykelbutiker och tittar och provat. Vi är lite inne på att skaffa cyklar. Peter vill kunna cykla till jobbet och tillsammans vill vi kunna göra utflykter. Skulle vara ultimat för mig att kunna cykla till söder med Luna också.

Nu sitter jag och Luna hemma. Vi ser på Lejonkungen, min favoritfilm och det är första gången Luna ser den. Igår introducerade jag Aristocats för henne och hon älskade den. Vi såg den även imorse.

Peter har ju semester nu och det kommer ju kännas lite extra imorn när han är hemma. Äntligen! Imorn har jag körlektion annars har vi inte så mycket planerat och det är väl så det ska vara på semestern. Nästa vecka åker vi ju bort så den här veckan är vi nog bara hemma och tar det lugnt (hade varit perfekt med en varsin cykel då).

Idag hade jag på mig en av tröjorna jag köpte i Sickla förra veckan. Så skön och fin. Älskar färgen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats