4 juli 2018 | Emma Burgos

Emma Burgos

Annons

4 juli 2018

Nu är nya adressen igång, kul!

Igår kollade vi matchen allihopa, härligt med vinst. Ser fram emot lördag, det kommer bli en riktig rysare.

Just nu sitter jag ute på gården, Luna härjar runt i sandlådan. Kan inte låta bli att tycka synd om henne som alltid får leka själv. Hon har för det första inte så många kompisar i hennes ålder. Sedan går de få som hon har på förskolan om dagarna. Eller bor långt borta. Om jag har turen att bli gravid igen så hoppas jag att jag blir det samtidigt som någon av mina vänner eller min syster och att vi blir beräknade ganska lika så det alltid finns någon att leka med. Nu kommer Luna börja på förskolan till hösten (delvis pga detta) och jag tror att hon kommer få många kompisar där, som dessutom bor här i närheten.

Jag tror förresten inte att jag har berättat att vi har bokat en resa till London! Så skönt att komma bort till mitt happy place, Peter har inte varit där så jag kommer få visa honom runt. Och det bästa av allt är att vi blir borta i nästan en vecka!

Igår var jag och Luna i Sickla och skulle shoppa lite. Hittade dock inte så mycket och inte det jag var ute efter. Men fyra tröjor och två par byxor till Luna fick följa med hem. Fann dem på H&Ms rea och de blir perfekta till hösten och förskolan. Försöker att inte shoppa ihjäl mig nu då jag hellre vill shoppa i London.

Nu måste vi nog gå in, tror att Luna börjar bli trött. Inget går som hon vill längre, hehe.

Fyra plagg hittade jag på H&M igår, passar perfekt till förskolan i höst Ute på gårdenInför matchen igår

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats